3 medaljers Balsamico som har fått ligge på fat med fiken puré.
Den rike teksturen og den aromatiske buketten av Giusti Balsamicoeddik fra Modena "Giusti 3 Medals" er beriket med den store sødmen fra fikenpuré, og skaper denne eksklusive dressingen.
Perfekt å kombinere med ferske oster, salami og spekemat, som Parma Ham og Jamòn Iberico. Det gir en interessant vri på stuet og stekt rødvin infisert kjøtt.
Denne gangen introduserer vi en serie med 3 ulike smaksatt balsamico-er på 1oo ml klassiske champagnotto flasker. Disse er laget på Guisti sin 3 medaljers Aceto Balsamico di Modena IGP. Denne eddiken er dedikert til Riccardo Giusti som i 1863 sørget for å nedtegne og offentligjøre oppskriften på balsamico. Her går smakene i retning av plommesyltetøy og røde frukter med et hint av honning og vanilje. Solid viskositet og vedvarende sødme i perfekt balanse med syren. Lages på most av soltørkede druer og lagret vineddik. Lagres på en rekke av gamle balsamicofat for å tilføre den ønskede rikheten.
Dybden, rikheten og viskositeten i denne eddiken passer perfekt til de tre smakene Giusti har valgt å tilføre: