Når du skal ha selskap, er det veldig godt å vite at du kan få levert ekte, delikatesser på døra! Overlat delikatesseutvalget til oss, vi hjelper deg gjerne.
Våre delikatesser trekker inspirasjon fra Spania, Italia, og Frankrike. Utvalget består av delikatesser med autentiske smaker, laget av gode råvarer. Vi bruker mye tid på å velge de beste delikatessene (de har vi på vår egen selskapsmeny, MelhusCatering) – og på presentasjon av rettene.
Hele utvalget gir spennende mat – og byr på mange forskjellige smaker. Det er mye kjøtt, noe sjømat, deilige oster, oliven og olivenolje, balsamico, og kjøkkenutstyr.
La deg friste av utvalget, og ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du ønsker å gjøre bestillinger. Vi fikser det!
Når du bestiller delikatessen til ditt selskap, enten her på nettsiden eller over telefon, velger du om du vil ha delikatessene levert eller om du selv vil hente hos oss på Sluppen.
Og du! Ingen bestilling eller anledning er for stor eller for liten.
Gouda med spisskummen er en veldig populær ost, en av de nederlandske klassikerne.
Pesto Verde var den første originale grønne pestoosten på markedet og ble en umiddelbar hit over hele verden. det er en glatt, kremet, men likevel unik ost med god smak.
Oliven og tomat er en gårdsprodusert ost, innebygd med ferske biter av oliven og tomater, som gir den den vakre middelhavssmaken
Deilig mild prisvinnende geitost. Laget av 100 % nederlandsk geitemelk, kjent for sin spesielle milde smak.
Denne populære osten passer godt sammen med kjeks og vin. Eller smeltet over en grillet burger.
Deilig røkt ost fra nederlandsk geitemelk. Passer godt på raklete eller skivet på kjeks.
Nyt den perfekte snacken: Verduijn's pepper og havsalt-kjeks. Fantastisk smak i hver bit! 75g pakke - ideell for ethvert måltid.
Nyt Verduijns rosmarin- og havsaltkjeks, perfekt til ost eller som snacks. 75g av sprø nytelse rett fra Nederland.
Verduijns Pesto Wafer Crackers 75g gir deg en sprø tekstur og autentisk pestosmak. Den ultimate snacken for fest og hygge.
Smaken av ekte parmesan med Verduijns 75g kjeks. Sprø og smakfulle, perfekt til enhver ostetallerken. Bestill din pakke i dag!
Verduijn's 75g ostekjeks. Deilige, sprø og fylt med smak. Perfekt til å nytes alene eller sammen med dine favorittoster.
Sprø og smakfulle Verduijn's sjøgress-kjeks. En næringsrik snack som er både sunn og deilig!
Verduijns Sesamkjeks 75g! Sprøe og smakfulle, ideelle til ostefat eller som snacks.
Små lekre Østersjøbrislinger lettrøykes med bøkeflis og legges for hånd i boksen før de dekkes med kaldpresset rapsolje fra Bornholm.
'Brisling' er en liten fisk som tradisjonelt ble landet i store mengder langs den skandinaviske og baltiske kystlinjen. Her ble den tilberedt for hånd og konservert på bokser for å selges som en nordisk versjon av sardin.
Den nordiske sardinen. Lett krydret med allehånde og nellik. 'Brisling' er en liten fisk som tradisjonelt ble landet i store mengder langs den skandinaviske og baltiske kystlinjen.
Dardo lett tunfisk i olivenolje, 120ml boks. Canned Dardo velger små tunfisk, av denne grunn er de mye saftigere. Når de er tilberedt, rengjøres de én etter én for å pakke de beste lendene i olivenolje.
Dardo zamburinas, den deilige spanske skjellretten som kombinerer smak og tradisjon. Perfekt for sjømatelskere!
Marinerte blåskjell som gir måltidene dine en autentisk smak av Spania. Nyt denne enkle delikatessen!
Dardo sardiner i olivenolje - en smakfull måte å nyte omega-3 på. Ideell for smaksrike salater og pastaretter.
Den spanske AOP eddiken for å krydre dine mest delikate retter.
Den spanske AOP eddiken for å krydre dine mest delikate retter.
Smak de sunne La Tapia-rosinene med naturlig sødme. Ideelle for snacks og matlaging. Legg til skikkelig smak i hverdagen din.
Forbedre matlagingen din med La Tapia ansjoseddik. En dråpe gir dybde og smak til retter. Perfekt for både erfarne og nye kokker.
Almazaras de la Subbetica-eddik er et must for matelskere. Forbedre dine retter med sin rike smak og tradisjonelle spanske kvalitet.
La Tapia Olivenolje 500ml fyller ditt kjøkken med fyldig smak. Ideell for salater, marinader eller bare litt over brød.
Perfekt for ekte italienske pastaretter. Bestill din nå og nyt smaken av Italia!
Voets Ost Dippers - Fiken Mini, en uimotståelig kombinasjon av ost og fiken! Perfekt størrelse for raske snacks. Nyt hver kremet bit.
Voets Ost Dippers - Tranebær Mini 45 ml. Søt tranebær møter kremet ost. Perfekt til enhver tid. Prøv dem i dag!
Smakfulle Voets Ost Dippers - Sennep Dill Mini 45 ml gir dine snacks et løft. Prøv i dag og opplev smaken!
Nyt Voets Ost Dippers - Ananas/Ingefær Mini 45 ml! Perfekt snack med fruktig smak. Bestill nå for en smakfull opplevelse på farten!
Nyt smaken av Voets Ost Dippers med balsamico og kanel i en praktisk 45 ml flaske. Perfekt til ost, frukt eller salater.
Smakfulle Voets Ost Dippers med rødløk i praktisk 45 ml størrelse. Perfekt for snacks eller små sammenkomster. Prøv nå!
Kremet nytelse av EL ALLOZAL Mandelkrem! Perfekt for baking eller som pålegg, med naturlig mandelsmak.
Crema di pistacchio gir deg den rike smaken av pistasj i en kremet form. Ideell for både profesjonelle kokker og hjemmebakere.
Smaken av spansk tomat syltetøy! Perfekt til brødskiva eller som en søt topping. Prøv noe nytt og spennende i dag!
Anfosso ansjosfilet 210g gir rike smaker til alle retter. Enkelt og deilig med olivenolje. Gi rettene dine en middelhavsopplevelse!
Få følelsen av ekte italiensk mat med Anfosso Pesto. Laget med lidenskap, gir denne pestoen en unik smak til din matlaging.
Prøv Mata Tomate Frito – din go-to saus! Kjøp en deilig spansk tomatsaus som passer perfekt til pasta, kjøtt, pizza og mye mer.
Navarrico Brent paprika gir rettene dine ekte spansk smak. En nødvendighet for kvalitetsmatlaging. Kjøp Navarrico for smak og kvalitet.
Pimientos Brent paprika. Perfekt til salater og tapas. Kvalitet du kan stole på fra Spansk produsent. Allsidig og velsmakende!
Kjøp Alta Cocina fylt paprika nå! Fantastisk smak, klar til servering. Bestill i dag for rask levering og nyt ekte matglede hjemme.
En smørfudge med rålakris rullet i salt lakrispulver. utsolgt
Haupt lakrits Søta Svenskjævlar! Nyt søt, salt og kraftig lakris fra Sverige. Perfekt for alle lakriselskere som vil ha det beste.
Haupt lakrits Svenskjævlar! Unik, sterk lakris som gir en intens smakopplevelse du sent glemmer.
Haupt lakrits Salted Caramel, der søt karamell møter den salte prikken over i-en. En smakssensasjon du må prøve!
Haupt lakrits Banana nostalgi byr på en uimotståelig kombinasjon av lakris og banan.
VegeChip gir deg det beste innen sunne snacks. Disse grønnsakschipsene er et smakfullt alternativ til vanlige potetgull.
La Chocita Serrano potetgull! Nyt den ekte smaken av Spania med sprø chips som smelter på tungen.
SEMI di ANNURCA di GRAGNANO gir deg den ekte smaken av italiensk tradisjon.
Don Antonio Passata di Pomodoro: smakfull tomatsaus til dine favorittoppskrifter. Ren, naturlig smak av Italia i hver skje.
Bestill ekte Sugo di Pomodora All'àrrabbiata for en krydret italiensk middag. Rask levering, ekte ingredienser, god pris.
Smak forskjellen med vår ekte Sugo di Pomodora Alle Piemontese. Kjøp nå og nyt italiensk matkultur hjemme hos deg.
Trottole di Gragnano gir deg den beste italienske pastaen. Nyt ekte kvalitet med rask levering. Kjøp nå!
La Tapia produserer konsentrerte tomater av ferske tomater, dyrket utendørs og høstet på det optimale tidspunktet for modning.
Masse smak, og en del av “den hellige treenighet” av meksikanske chili. 1000 til 1500 Scoville
Den “lille rosin” er en smakfull og mild chili (aromachili) som rangerer mellom 1.000 og 2.500 på scovilleskalaen.
Morita chili eller Chipotle Morita har en deilig røykfylt, søt og jordaktig smak. 2500 til 8000 Scoville
En artig liten (dia. 4-6cm) rund chili som nesten smaker som den ser ut. Med en rangering på mellom 1.000 og 3.000 på scovilleskalaen er dette en mild chili (aromachili). 1000 til 3000 Scoville
Dette er en arbeidshest i det meksikanske kjøkkenet, middels sterk chili, rangerer mellom 2.500 og 5.000 på scovilleskalaen.
En svært anvendelig chili og brukes ofte i blant annet chilipulver, oljer og sauser. Scoville 15-30000
Med norskdyrket Lemondrop chilipepper og sitronsaft.
Tradisjonell chilisaus hvor du virkelig smaker den gode Habanero chilifrukten.
Dette er ofte inngangsbilletten til de som er nysgjerrige på chilisauser samtidig som det er favoritten til de som er mer barka chili entusiaster.
Norges eneste og reneste glutenfrie Hoisin saus.
Vi har laget en nydelig asiatisk saus med glutenfri soyasaus, sesamolje, fersk hvitløk og fersk ingefær spesielt til alle dere som vil løfte sesongenes ferske grønnsaker til nye høyder.
Vanvittig sterk chilisaus laget på oppfordring fra barka folk.
Norges første øl-baserte BBQ saus med Harstad bryggeri sin glutenfrie APA øl, tomater, chili og krydder.
Vi kombinerer bestemors BBQ saus med farmors Jerk chilipaste til en spicy, kompleks og aromatisk saus.
Vi elsker Sweet Chili saus og tenkte det hadde vært stas om dere også får smake en ekte versjon: Frisk, ren og ikke kjemisk.
Vi håndlager dem i Sandvika med rene råvarer, fulle av tomater, rødvin, økologisk lønnesirup og krydder for en autentisk og optimal smaksopplevelse.
Er en nyskapende og velbalansert vinaigrette med Norsk honning og hint av Chipotle chilipepper som tilføyer dybde og varme.
Er en nyskapende og velbalansert vinaigrette med Norsk honning og hint av Chipotle chilipepper som tilføyer dybde og varme.
Endelig et ekte Cajun krydder i Norge, direkte fra fetter Bubba.
Taco krydder uten sukker og med kun 2% salt.
Jamaican jerk krydder med sukker og aromatisk smak
Det kreolske kjøkken hylles verden over med sine aner i fransk, uramerikansk og afrikansk matkultur.
En allround krydderblanding fra bestemor uten sukker.
CHILI GINGER er en koreansk saus med en sensasjonell smak av ingefær, karamellisert løk, glutenfri soyasaus og piri piri chili.
Chef Jeff håndlager majonesen fra bunn av med egg fra Norske frittgående høner balansert med Piri Piri og Bird’s Eye chilipepper, sitronsaft og hvitløk.
Skikkelig sommerdrikk, frisk og god.
Skikkelig sommerdrikk, frisk og god.
Helårsdrikk med nydelig smak av bringebær.
Helårsdrikk med nydelig smak av eple.
Helårsdrikk med nydelig smak av eple. Kåret til årets drikke under matfestivalen 2023
Helårsdrikk med nydelig smak av eple.
Deilig Mjødurt Sirup, bland den med naturell yoghurt eller vanilje is.
Helårsdrikk med nydelig smak av eple.
Helårsdrikk med frisk smak av Solbærblad.
Helårsdrikk med frisk smak av Hylleblomst.
Helårsdrikk med nydelig smak av Bringebær.
Helårsdrikk med nydelig smak av eple. Kåret til årets drikke i 2023
Helårsdrikk med nydelig smak av Rabarbra.
Helårsdrikk med nydelig smak av eple.
Pettersen & Co har fine gavepakker, i alle mulige størrelser og som er tilpasset forskjellige anledninger. Gavepakker kan også avtales individuelt, så du får akkurat det du trenger. Perfekt for de som bør få en ekstra oppmerksomhet!
Pettersen & Co har fine gavepakker, i alle mulige størrelser og som er tilpasset forskjellige anledninger. Gavepakker kan også avtales individuelt, så du får akkurat det du trenger. Perfekt for de som bør få en ekstra oppmerksomhet!
Pettersen & Co har fine gavepakker, i alle mulige størrelser og som er tilpasset forskjellige anledninger. Gavepakker kan også avtales individuelt, så du får akkurat det du trenger. Perfekt for de som bør få en ekstra oppmerksomhet!
Helårsdrikk med god eplesmak
Iberisk chorizo , en av pølsene som har oppnådd størst internasjonal berømmelse i Spania. I flere tiår har ekstremaduranere brukt den samme oppskriften for å lage den, siden den er en av deres gastronomiske referanser
Habanero er kjent for å være en fruktig og god chili. Den rangerer mellom 100.000 og 350.000 på scovilleskalaen.
Tørket Scotch Bonnet chili er en spennende og allsidig chili til kjøkkenet. Scovilleverdi som varierer fra 100 000 til 350 000 enheter.
Ghost pepper (Capsicum chinense), også kjent som Bhut jolokia er en supersterk chili opprinnelig fra India. Sa vi sterk chili? med et gjennomsnitt på 1041427 scoville-grader er Bhut jolokia rangert som 3. sterkest i verden.
Trinidad Scorpion har gjennomsnittlig 1.200.000 scoville-grader, og havner lett på 2. plass over verdens sterkeste chilier (Carolina reaper har igjen tatt 1. plassen).
En helt unik, smakfull chili som rangerer mellom 2.500 og 3.000 på scovilleskalaen.
Dette er verdens sterkeste chili og bør behandles med respekt. Noen vil si at Pepper X er nr.1, men den er ikke stabil for det offentlige marked enda.
Dette er verdens sterkeste chili og bør behandles med respekt. Noen vil si at Pepper X er nr.1, men den er ikke stabil for det offentlige marked enda.
"Old Dutch" er vår bestselgende ost. En allsidig ost, med mye smak og en kremet men sterk smak.
Den er ikke for sterk eller for mild, bare en perfekt raffinert balansert ost, smaken er superkremaktig, appetittvekkende og perfekt for ost på toast, smelting og smørbrød.
Den er kremaktig, nøtteaktig, den har en myk tekstur med en jevn finish, perfekt til å smelte som en ostefondue.
Trøffel Gouda er middels modnet, det er en veldig kremet ost og har en særegen smak.
Passer perfekt sammen med en kald øl og er flott for å smelte og tilsette krydder til enhver rett.
Brennesleost er en nederlandsk spesialitet, den er veldig populær i Nederland.
Strukturen er litt smuldrete, men fortsatt kremet. Smaken er usedvanlig fyldig og varer lenge.
Delft Blue. Også kjent som Blue de Graven, er denne kumelksosten rik og kremet med en smøraktig, myk smak og en ren finish. "Delft" har en fin underliggende sødme og er slett ikke salt.
Manchego er en ost laget i La Mancha-regionen i Spania fra melk av sauer av Manchega-rasen. Den er av alderen mellom 60 dager til 2 år.
Friske buketter av rømme, sitrusfrukter og engblomster ledsager den sjarmerende maltaktige aromaen.
En god og sterk blåskimmelost, lagret i ca. 3 måneder Osten produseres i Covadongas nasjonalpark, som ligger like ved Léon.
Morbier ble opprinnelig laget av ostemasse som var til overs fra ystingen av Comte. Ostemassen fra kveldsystingen fikk et askelag for å beskytte mot uttørking og insekter før ny ostemasse ble lagt på neste morgen.
Appenzeller er modnet i krydret hvitvin og det tynne gulbrune belegget på utsiden, «sulz», er rester etter dette.
Comte kan benyttes ved enhver anledning. Den er ypperlig til ostebordet, og kan også brukes som snacks til aperitiff
En hyllest til Veneto-regionen, der La Casearia Carpenedo ligger. Utrolig spennende spesialitet, hvor osten er lagret i Amarone-vin, som også stammer fra Veneto.
Smaken er søtlig med duft med undertoner av de lokale druene, Corvina, Molinara og Rondinella.
Brie de Meaux regnes som kongen blant brier.
Sort hvitløk brukes for å bidra til normal hjertehelse og bidra til normale kolesterolverdier.
Sort hvitløk brukes for å bidra til normal hjertehelse og bidra til normale kolesterolverdier.
Sort hvitløk brukes for å bidra til normal hjertehelse og bidra til normale kolesterolverdier.
Denne kan brukes til alt, salat, i sauser, gryter.
Hvitvinseddik
Eplecidereddik 250 ml
Rødvinseddik 250 ml
Smaken av en A5 japansk svart Wagyu Ribeye er uovertruffen.
Dette er vår bestselger innen hele skinker
Det myteomspunne bæret fra solbærbusken, Ribes Nignim, er kjent som medisinplante og ikke minst som minnebok fra bestemors kjøkken.
Tørket sitron, nydelig i tekoppen.
Nydelig i tekoppen
Verdens beste olivenolje i 10 år, siste i 2023.
Dette er bestillingsvare
Dette er bestillingsvare
Dette er bestillingsvare
Blandes inn kaldt og kokes opp. Fremstilt av rødalger. Gelèringsmiddel som lager en fast geletekstur og kan varmes opp til 90 grader.
Bruksområde: Bruksområde: Fortykner og stabilisator. Hovedsaklig til fruktgeleer og syltetøy. Varmes til 105 grader.
Asiatisk mix chilifrø: Enkelt å dyrke, vanskelig å motstå. Perfekt for spennende retter. Bestill nå og skap en smakssensasjon!
Dyrk Habanero Chocolate Chilifrø hjemme!
Dyrk dine egne Scotch Bonnet-chili. Lett å plante og gir sterkt krydret frukt. Perfekte for chili-entusiaster!
Trinidad Scorpion chilifrø, et must for chili-fans som vil dyrke intenst sterke og smakfulle chilier. Bestill frøene dine i dag!
Dette er en skikkelig fransk håndverksspekepølse! Den heter saucisson sec au bleu d’Auvergne på fransk, noe vi kan oversette til «spekepølse med blåmuggost fra Auvergne».
Håndverksmessige tørre pølse med Herbes de Provence skiller seg ut i Aromatized-serien ved sitt utseende. Belagt med en blanding av 8 urter fra Provence (rosmarin, salt, oregano, timian, basilikum, salvie, merian, lavendel)
Den perfekte snackspølsen med en deilig smak og en god saftighet. Skinnet er naturlig og kan spises.
Riccardo har investert i en liten spekepølsefabrikk i Piemonte som lager noen av våre absolutte bestselgende salamier. Salametto al Tartufo er den absolutte bestselgeren blant de tre pølsene vi får fra den vesle fabrikken.
Pepperaromaen fra den elegante Espeletteppperen er pikant uten å overdøve den gode kjøttsmaken. Man merker også den baskiske pepperfruktens rike aroma og sødme. Pølsene er håndbundet av slakteren.
Fennikel salami av norsk gris. Passe er inspirert av den klassiske italienske fennikel salamien. En nydelig og smaksrik pølse, krydret med bl.a. fennikel frø og hel grønn pepper.
Hockey er en speket nakke av gris, modnet i 6-8 mnd. Eller som de kaller det i Italia «Coppa» Den er mer smaksrik enn vanlig Norsk spekeskinke, med en rund, fyldig og lett krydret undertone.
Dette er en produsent som ble etablert av Antoine Chillet helt tilbake i 1902. Etter dette har bedriften vært i familiens eie i 5 generasjoner før den ble solgt i 2014. Familien er fortsatt engasjert i driften og sørger for at Maison Chillet står i fremste rekke som forvaltere av den Lyonesiske spekemattradisjonen.
Farcedo Acorn-matet Iberian Salchichon er en tradisjonell pølse laget med magert iberisk eikenøtt-matet svinekjøtt, La Vera paprika, vanlig salt og hvitløk.
Ble kåret WORLD CHAMPION under VM i 2023, altså beste ost av 4502 stk. Har tidligere vunnet både SUPERGULL, GULL, SØLV og BRONSE i VM.
Granstubben er en Rødkittost som skal varmes i stekeovn. Osten er surret med granbark rundt kanten, og dette gir osten en særegen smak ved oppvarming. Vant GULL under VM i Spania 2021
Myk hvitskimmelost. Godt tilbehør er vår Tindvedbærmarmelade.
Høvding Sverre er en fast kittmodnet ost ystet på pasteurisert kumelk. Er inspirert av sveitsisk tilsiter, men skorpen lukter forsiktig og osten er halvfast mot fast. Modnet 6 -12 måneder men har en tiltalende smak, varme melketoner med hint av nøtter.
Høvding Sverre XO er en fast kittmodnet ost ystet på samme måte som de andre høvdingostene, men modnet mer enn 12 måneder. Den er veldig godt utviklet smak.
Høvding Sverre Ung er en halvfast kittmodnet ost. Den ystes som en sveitsisk tilsiter og er litt fastere enn tilsiteren Tine produserte fram til 1992. Høvding Sverre Ung er en mild ost og er modnet i 3-6 måneder.
Gelmin er en halvfast blåmuggost på ca 2 kg og er 20 cm i diameter. Modnes helst i fire måneder før salg. Gelmin er en mild blåost fram til halvt års alder.
Skjenald er en myk kittmodnet ost som ystes i samme ysting som rokoll, men legges i mindre former. Osten er ca 300 g og 12 cm i diameter. Skjenald selges fra den er 2 måneder, men er best ved 3 måneders alder. Osten er ganske lik rokollosten, men er litt mykere.
Søster Cecilia er en halvfast kittmodnet karveost. Ystet som Høvding Sverre, men tilsatt karve. Den er 3-3,5 kg og 25 cm i diameter. Osten selges fra tre måneders alder.
Tumaco regionen i Colombia har en spennende blanding av lokale kakaovarianter. Denne platen inneholder bønner fra 4 forskjellige varianter: Afromuvaras, Asprocat, Cortepaz og Corpoteva. Kompleks smak med hint av ganache, mandel og eple.
Dette er en rødkittost laget på pasteurisert kumelk. Osten har hatt DOP status siden 1996 og blir produsert i Bergamo, Brescia, Como, Cremona, Lecco, Lodi, Milan,o Pavia, Treviso og Novara. Taleggio har vært produsert siden tidlig på 1300-tallet.
Hitra er ei øy i Sør-Trøndelag, som ligger sør for innløpet til Trondheimsfjorden. Øya er Norges 7. største med variert vegetasjon og dyreliv, deriblandt en av Nord-Europas største hjortestammer.
Mimolette, også kalt «Lille Ball», er virkelig en fransk ost, selv om den har forbindelser til den nederlandske Edam. Den oransje fargen skyldes tilsetningen av rocou, et naturlig vegetabilsk fargestoff, som er en teknikk brukt siden 1600-tallet, da Colbert ønsket at de franske ostene ble farget for å skille seg ut.
Mistralou er en geitost pakket i kastanjeblader. Liten størrelse med fantastisk smak! Laget på samme gården som Banon, denne lille osten har masse smak. Nydelig presentert pakket i et kastanjeblad.
En pecorino med trøffel og aske. Denne har den mest sofistikerte smaksbalansen av de trøffeloster vi har. Produsert av Salcis i Toscana.
En balansert pecorino og spennende ost som passer like godt til matlaging som et glass Chianti Classico. Omtrent 60 dager etter bearbeiding velger Salcis de beste ostene og flytter dem inn i naturlige huler med stein og tuff (en stein som består av vulkansk aske).
Vintermelksost som modnes med en kokt barkskive sundt. Deres Mont D'or har er merkbart gran preg og en flott lang smak. Dette er en ost med to navn, avhengig av opprinnelseland.
Klassisk ost som tilbehør til champagne. Vaskes med marc og saltlake. Osten snus aldri, derfor et søkk i toppen. Mange betrakter Langres om en av de vakreste ostene i verden på grensen til å være litt "små-sexy".
Le Montesquieu er en ung halvtørr askemodnet chevre. Le Montesquieu bærer stolt våpenskjoldet til regionen Languedoc der "occitane" korset er innskrevet på osten.
Lavort er en fåremelks ost fra området utenfor Auvergne. Mons har nylig justert produksjonen, osten er nå økologisk og på råmelk! Osten har et veldig rustikk utseende med mye mugg på utsiden og et søkk i midten.
En rødkittost (vasket skorpe) fra Normandie. 500g. Byen Livarot ligger i Normandie i området Pays d’Auge, kjent for dere som er opptatt av Calvados eller fransk sider. Stikkordet blir da naturlig nok epler som er en av hovedbeskjeftigelsene i Normandie.
Little Rollright er en ost fra King Stone Dairy i Gloucestershire. De har hentet inspirasjon fra Mont d'or. Osten vaskes med saltlake i 3 uker, og furubarken gir osten flotte skogsnoter og hjelper med å holde fasongen når den modnes.
Mild og lett fåremelksost med et hint av timian. Dette er en rå melkost laget av munkene i St. Nicholas-klosteret i Haut-Languedoc på ysteriet Monastère de la Dalmerie.
Dette er den tradisjonelle Gorgonzola typen som tåler lang lagring. Modnet av Luigi Guffanti. Osten har vært en bestselger hos oss i 20 år.
Gorwydd Caerphilly modnes lenger enn de fleste Caerphilly oster. Bestillingsvare fra Neals Yard Dairy.
Disse ostene kan bestilles hver mandag før kl 12 for levering tirsdag uken etter. Soumaintrain regnes som en mildere utgave av Epoisses. Mer presist kan vi si den befinner seg et sted mellom Epoisses og Langres både når det gjelder duft og smak.
Kompakt, kraftig gul farge med hel sort pepper. En intens med smak av fåremelk, safran og pepper. Det mest karakteristiske er vill safranen som blir tilsatt ostemassen, som gir den en unik smak og farge.
En perfekt ost til smelting, om det så er raclette eller et skikkelig godt ostesmørbrød. Raclette-bølgen er tilbake!
En Robiola laget med bøffelmelk. En variasjon av Robiola laget med bøffelmelk. Bøffelmelk har en søtlig deilig smak. Osten lages i Lombardia og er pasteurisert.
En hvitkittost laget av ku og fåremelk. Lages i Langhe regionen i Piemonte og har en mild, kremet smak av melk og smør. En av våre bestselgere.
Produseres i Piemonte. En klassisk chevre. I området rundt Roccaverano i Langhe produseres denne Robiola-en på geitemelk. Osten har beskyttet opprinnelsesstatus (DOP). Den kan spises ung, men smaken blir kraftigere etter mer enn en måneds modning.
Rosalita er en syrnet ferskost modnet med melkesopp. På fagspråket heter det «lactic-ost» og den er produsert som en «chevre». Osten ystes på fersk nysilt og upasteurisert melk. Ostene kan nytes ferske eller modnet i 1-4 uke
Ste Maure er en Chevre modnet med et halmstrå i midten, noe som fremskynder modningsprosessen. Osten er dekket med aske. Våre oster er produsert på Emilie og Mathieu sin gård, Les Pampilles de l'Oisellière, som ligger i Ligueil i Loire.
Myrull blir laget på fersk og ubehandlet geitemelk. Den blir modnet med melkesopp som danner et skjørt dunlag utenpå osten, derav navnet Myrull.
Under den grå asken skjuler seg en kraftig typisk chevre smak. Navnet «Ovalie» refererer til formen på osten, likner på en rugbyball, som er den mest spilte sporten i den vestlige delen av Frankrike.
I kjelleren under Stavanger ysteri er det et lite rom som egner seg svært godt til lagring av halvfaste oster med vasket skorpe. Her modnes Pan side om side med norgesmesteren Konrad og utvikler en nydelig smak av kjeller og flott foredlet melk.
Dette er en variant av Råblå ysta på sommermelk. Osten har mindre preg av blåmugg og mer smak fra beitemjølka den er ysta av. Den gjør den kremete, og den lange modningstida gir den en god sødme sammen med kraftfull umami.
Et unikum av en ost, og et av Herve Mons sine hjertebarn. En ost det er 2 gårder igjen som lager Fermier på råmelk, og begge leverer til osten sin til MonS. Maison MonS har relansert produksjonen og modningen av en gårdslaget Saint Nectaire.
Sognakvitosten er en halvfast kvit geitost laget av nysilt (upasteurisert) geitemelk, syrekultur og løype. Osten er usalta. Denne utgaven er vellagret i 6-12 måneder.
St. Marcellin sin storebror. Mer kremete og flytende! Opprinnelsen er veldig lik Saint Marcellin. Den har sine røtter i Ardèche-regionen og ble laget av kumelk eller geitemelk avhengig av årstid.
Alle spesialoster fra Mons kan bestilles hver mandag før kl 12 for levering uken etter. Tommette de la Croix Lucas lages på tilnærmet lik oppskrift som Reblochon og oppmuntres til mer syrning for mer kompleksitet i smaken. Den er laget på melk innenfor en radius på 30 km fra Laiterie.
Tunworth er en tradisjonell ost i Camembert-stil, håndlaget av Stacey Hedges og Charlotte Spruce fra pasteurisert kumelk. Den har en kremaktig konsistens og rynket skorpe med rike, søte, nøtteaktige, vegetabilske og melkeaktige smaker.
Vully Classique Rouge er en halvfast ost vasket med Pinot Noir. Modnet noe kortere enn Vully Noir.
Disse ostene kan bestilles hver mandag før kl 12 for levering tirsdag uken etter. Petit Blaja er en ost laget på melk fra fjellgeiter i Savoie. Veldig smakfull med en framtredende animalsk duft.
Ysteriet “Queso’s Pajarete” har produsert håndverksoster i over 10 år. All osten som produseres er basert på 100% naturlige råvarer uten tilsetningsstoffer. De yster på melk fra lokale Payoya geiter og egne sauer.
De fleste kjenner Burrata, dronningen av alle oster i Italia. Stracciatella er hjertet av Burrata. Den er laget av strimlet Sørlandsk Mozzarella blandet med fløte.
Aske Rose er en syrnet kremost laget på økologisk råmelk. Osten er dekket av et lag aske. Etter å ha jobbet mye med utvikling av sortimentet av oster og en flott gårds-café har Jørn nå kommet med en ny videreutvikling av Rosalita som har fått navnet «Aske Rose».
Disse ostene kan bestilles hver mandag før kl 12 for levering tirsdag uken etter. Camembert aktig ost formet som et hjerte. Kan selvsagt nytes hele året men er spesielt populær til Valentine.
Auzanne Cendre er vår utgave av Valencay hvor MonS har tatt over modningsprosessen. Den lille pyramiden er en askemodnet chevre. Flott smak av geitemelk og hasselnøtter.
Brie de Normandie delt og fylt med creme fraise og sort trøffel (Mélanosporum Black Truffle)
En kremete hvitmugg ost laget av Lincet og modnet av MonS. Fylles deretter med creme fraise og trøffel. Perfekt til Champagne og tørr hvitvin.
Skål til dette unge bondeparet som fikk overta en nesten neglisjert gård, og gjenoppbygde den trinnvis med en Rove geiteflokk.
Chällerhocker - uttales «holler hocker» som direkte oversatt betyr «sitter i kjelleren». Osten produseres av den tidligere prisbelønnede Appenzeller-produsent Walter Rass i kantonen St. Gallen i Sveits.
Intens mørk sjokolade med smaksnoter av aprikos.
Ved bruk av de utmerkede ‘Heirloom Cacao Preservation’ akrediterte kakao bønnene fra Samuel von Rutte’s Hacienda Limon farm, har Fjåk laget en klassisk 70% mørk sjokolade.
Mørk sjokolade med smaksnoter av tropisk frukt, krydder og rom.
MIDLERTIDIG UTSOLGT I PÅVENTE AV KAKAO FRA MADAGASKAR - FORHÅPENTLIGVIS TILBAKE AUGUST -24 Aromatisk mørk sjokolade med en karakteristisk smak av sitrus og kirsebær.
En sjokolade for de som virkelig vil kjenne på grunnlaget for all sjokolade, og kanskje bli overrasket over hvor rund - og lite bitter - så mørk sjokolade kan være?
MIDLERTIDIG UTSOLGT I PÅVENTE AV KAKAO FRA MADAGASKAR - FORHÅPENTLIGVIS TILBAKE AUGUST -24 Aromatisk mørk melkesjokolade med en karakteristisk smak av sitrus og deilig karamell.
LIMITED EDITION - KUN FÅ IGJEN PÅ LAGER! 70% mørk sjokolade fra Tanzania med sider fra Alde Sider i Hardanger.
Fruktig hvit sjokolade med deilig smak av solbærpai.
70% mørk sjokolade laget med kakaobønner fra Haiti, kombinert med brasilianske kaffebønner fra Jacu kaffebrenneri i Ålesund.
Kremete melkesjokolade med naturlig lakrisrot & Havsnø havsalt fra North Sea Salt Works.
Kremete melkesjokolade med kakao fra Madagaskar og friske nordiske blåbær.
70% mørk sjokolade laget med kakao fra Chanthaburi, med den aromatiske varmen fra Thailands mest emblematiske smak
Kommer snart60% mørk sjokolade laget med vermut-infusert kakao, appelsin og oliven.
Hvit sjokolade med marengs og nordiske bær
Kremete karamellisert melkesjokolade med kakao fra Haiti, brun geitost fra Ommang Søndre og Havsnø havsalt fra North Sea Salt Works.
Kremete 45% melkesjokolade med smak av Bergens kjente Skillingsbolle (kanelsnurrer)
MIDLERTIDIG UTSOLGT I FABRIKKEN. Send mail til maja@matcompaniet.no for forhåndsbestilling. 60% mørk sjokolade laget med gin-infused kakao fra Dominikanske republikk. Gin kommer fra vår venner på Feddie Ocean Distillery på Fedje
Kremete melkesjokolade med kakao fra Haiti toppet med kakaonibs og eikerøkt salt fra Bodø.
En helt spesiell ‘dobbeltsidig’ sjokolade, der Norge møter Japan. Den søte nøtteaktige smaken av matcha-te, med den syrlige, sitrussødme fra nordisk havtorn.
MIDLERTIDIG UTSOLGT I PÅVENTE AV KAKAO FRA MADAGASKAR - FORHÅPENTLIGVIS TILBAKE AUGUST -24 Aromatisk mørk sjokolade med syrlige toner av kirsebær og sitrus, toppet med reinlav og nordiske høstbær.
Kremete melkesjokolade med appelsinsmak, kandisert appelsin og karamelliserte mandler.
Kremete vegansk hvit sjokolade laget med havre og knasende sukker, toppet med en klype kanel.
Kremet hvit sjokolade blandet med norske tyttebær gir en fantastisk balanse.
KOMMER TILBAKE TIL LAGER I SEPTEMBER / OKTOBER Karamellisert hvit sjokolade med julens smaker toppet med et dryss av pepperkake.
Bold & Boozy Limited Edition! Mørk sjokolade 60% med julens smaker av krydret julegløgg
Hvit sjokolade med gulrotkake.
Verdens salteste lakris smaksatt med bringebær. Det gjør fortsatt vondt, men er fortsatt veldig bra.
Salt lakris omgitt av hvit sjokolade smaksatt med sitron, lime, bergamott og yuzu
Sukkerbelagt lakriskrem rullet i lakrispulver
Salt lakris med hvit sjokolade "Cheesecake", digestive og bringebær
Salt lakris med hvit sjokolade, jalapeno, lime og ananasmynte
Ristede honning-karamelliserte mandler med hvit sjokolade, to typer lakris og salmiakk
Salt lakris dekket med en unik melkesjokolade laget av kakaobønner fra Papua Ny Guinea og Mexico. Sjokoladens smaksprofil har hint av gul frukt og moden banan. Duften har hint av mild tobakk. Haupt påstår dette er den beste kombinasjonen mellom sjokolade og lakris noensinne laget!!!
Salt lakris med hvit sjokolade smaksatt med bringebær, jordbær, vanilje og roseblader
Salt lakris dekket av en mørkere sjokolade smaksatt med gianduja og ristede hasselnøtter.
Lakris og salmiakkrem med sjokolade.
Lakris og salmiakkrem omgitt av lakris og mye salmiakk. Igjen dekket av sjokolade smaksatt med jordbær og carolina reaper (verdens sterkeste chili)
Fersk saltlakris glutenfri og vegansk.
Saltlakrits med melkesjokolade, chilipeppar og havssalt
Salt lakris med hvit sjokolade, fiol og salmiakk. Nostalgi og svenskenes fasinasjon med fiol eksploderer i Ultra Violet! Relanseres høsten 2022
Søt lakris omgitt av dulce de leche-sjokolade med røkt havssalt
Smålänningar en glutenfri lakriskaramell smaksatt med lakris fra Kalabria, salmiakk, chili og cayennepepper.
Syltet steinstopp på 190gr glass.
Den uten tvil eldste teknikken for å konservere sopp er tørking. Ved riktig tørking oppnår man å bevare smaken over tid.
Den uten tvil eldste teknikken for å konservere sopp er tørking. Ved riktig tørking oppnår man å bevare smaken over tid.
Smaksrik tørket steinsopp fra Oliveri.
Smaksrik tørket steinsopp fra Oliveri. Den uten tvil eldste teknikken for å konservere sopp er tørking.
Smaksrikt pulver av tørket steinsopp, perfekt som tilbehør til steking eller grilling! I tillegg til tørket hel sopp og tørket sopp i biter har vi også tørket steinsopp-pulver fra Oliveri.
Syltet steinstopp på 190gr glass.
En deilig miks av grilla sopp som er syltet og lagt på olje. Rik soppsmak som gjør at den passer til alt fra kjøttretter til pizza. En selvfølge når du skal servere litt god antipasti. Soppmiksen er et perfekt valg til grillet kjøtt.
Ypperlig til å smaksette risotto, kjøtt og pastaretter. 60% Italiensk Steinsopp, Ex. Virgin Olivenolje, melkepulver, salt.
Soppmiks med marinert steinsopp. Et godt tilbehør til antipasti. Soppmiks med marinert steinsopp. Igjen et godt tilbehør til en antipasti misti.
God kvalitet tørket steinsopp.
Denne risen har fått sitt navn etter selveste kjærlighetsgudinnen Venus! På tross av navnets historiske røtter har kultivert sort ris kun ca 30 års historie i Italia. Risen er opprinnelig fra Kina. En kinesisk spesialist på rishybrider bidro til å tilpasse riskornene til vekstforholdene i Vercelliområdet og «Sort Venus-ris» er i dag en høyt verdsatt ristype.
Caranaroli er en medium lang, rundkornet ris. Caranaroli er mange kokkers favoritt når de skal lage risotto. Gli Aironi sin Carnaroli Gemma holder ekstremt høy kvalitet.
Denne rismiksen er drøyere enn et kinderegg. Langkornet ris er blandet med den klassiske rød og sorte italienske risen er behandlet slik at de ulike riskornene oppnår perfekt konsistens samtidig.
Denne risen dyrkes på de mest leirholdige risfeltene rundt Vercelli. Selv om det fremste karakteristika for risen er fargen har den også en særegen smak. Dette er en fullkornris som utvikler en fin sødme når den kokes. Kok risen i 35-40 minutter i lettsaltet vann – 1 liter væske pr 200 g ris.
Risottomiksen kan tilberedes med kun vann og en skvett hvitvin, men blir enda bedre med en usaltet grønnsaksbuljong. Etter at du har oppnådd ønsker konsistens tilsettes parmesan og en klatt smør.
Klassisk risotto med blekksprutblekk. Server gjerne med en neve nyrensa reker på toppen
Etter å ha inntatt risotto med klippfisk i et høl i veggen i ei bakgate i Napoli har dette vært en av mine risottofavoritter. GliArioni har laga en variant der de også har tilsatt potetterninger. Anbefales!
Cacio al pepe er en klassisk pastarett. Her har du risottoutgaven med den enkle og geniale kombinasjonen av pecorino og sort pepper.
Risottomiksen kan tilberedes med kun vann og en skvett hvitvin, men blir enda bedre med en usaltet grønnsaksbuljong. Etter at du har oppnådd ønsker konsistens tilsettes parmesan og en klatt smør.
Risottomiksen kan tilberedes med kun vann og en skvett hvitvin, men blir enda bedre med en usaltet grønnsaksbuljong. Etter at du har oppnådd ønsker konsistens tilsettes parmesan og en klatt smør.
Risottomiksen kan tilberedes med kun vann og en skvett hvitvin, men blir enda bedre med en usaltet grønnsaksbuljong. Etter at du har oppnådd ønsker konsistens tilsettes parmesan og en klatt smør.
Om risotto er din foretrukne høstmat er dette den definitive risen til mange av høstens kraftige retter. Toppkvalitets carnaroli kaldrøykes forsiktig med kirsebærved over lang tid.
Det er i Vercelli området at mesteparten av sushirisen som dyrkes i Europa har sin opprinnelse. Her er klima og jordsmonn perfekt for å dyrke denne ristypen.
Alt du trenger er vann-og noen minutter med tilberedningstid-for å servere denne deilige retten.
Dyp røde kirsebær fra den makedonske regionen i Europa frysetørkes hele for å skape utrolig sprø, syrlige kirsebær.
Perfekt modne honningnektariner fra Hawkes Bay, New Zealand, skjæres og frysetørkes for å lage deilige, søte nektarinskiver.
Utsolgt - kommer inn i løpet av sep Solmodne gylne ferskener fra Hawkes Bay, New Zealand, skjæres og frysetørkes for å lage smakfulle, sprø ferskenskiver.
Modne, søte hele blåbær fra Hawkes Bay, New Zealand, skjæres og frysetørkes for å skape unike, sprø blåbærskiver.
Valencia Mandler med pikant paprika. Perfekt både som snacks og som tilbehør til tapas. Valencia mandler har en spissere og mer typisk mandelform. Valenciamandler er rike på flerumettet fett og ble i utgangspunktet dyrket for pressing til mandelolje. Teksturen er ikke så smøraktig og mer i retning av sprø. Smaken er litt mindre søt enn Marcona og mer nøtteaktig. Perfekt som snacks, men også som topping på salater og grønnsaksretter.
Truffle Almonds, saltristete Valencia mandler uten skall smaksatt med trøffel.Valencia mandler har en spissere og mer typisk mandelform. Valenciamandler er rike på flerumettet fett og ble i utgangspunktet dyrket for pressing til mandelolje. Teksturen er ikke så smøraktig og mer i retning av sprø. Smaken er litt mindre søt enn Marcona og mer nøtteaktig. Perfekt som snacks, men også som topping på salater og grønnsaksretter.
Pecan nøtter dekket av flortynt lag lys karamell. Et must om du skal skjemme bort deg selv og gode venner med en pecanpai. Verdens mest geniale dessert-krønsj. Alt du trenger i tillegg til råvaren er en god kniv og et skjærebrett. Hakk og dryss på det du måtte ønske å tilføre nøttete småsøtt krønsj.
En, i ordenes beste betydning, salig blanding av gode nøtter og mandler sammen med sprø jumbomais. Her er det bare å åpne vinen, blande drinken og skru av lokket denne deilige gourmetmix. Velegnet enten du driver bar eller har venner på besøk i heimen.
Valnøtter fra Italia på Akasiehonning 130g glass. Valnøtter fra Italia i god harmoni med akasiehonning, yppelig tilbehør til ost.
Hasselnøtter fra Piemonte på Akasiehonning 130g glass. Hasselnøtter fra Piemonte i god harmoni med akasiehonning, yppelig tilbehør til ost.
Tynne sprø skiver med frysetørrede jordbær. Dypp de frysetørrede jordbærskivene i smeltet sjokolade og server som «dessert-snaks» Prøv gjerne å knuse et par skiver over din morgen yoghurt med granola.
Ananas, biter tørket
Sprø hele frysetørrede bringebær. Tips: Spises rett fra posen, dypp dem i smeltet sjokolade eller knus dem lett og dryss over yoghurt og müsli.
Blåbær, pulver. Blåbær, pulver 40 g Frysetørket pulver av perfekt modne blåbær Ingredienser: Blåbær 40 g
Frysetørket pulver av perfekt moden pasjonsfrukt. Bruk gjerne pulveret til smakssette og få fin farge på kakeglasur og marengs, ellers perfekt til dessert kreasjoner.
Frysetørket pulver av perfekt modne bringebær. Bruk gjerne pulveret til smakssette og få fin farge på kakeglasur.
Frysetørket pulver av perfekt modne jordbær. Bruk gjerne pulveret til smakssette og få fin farge på kakeglasur.
Som alle Lazzaronis Panettoner er den bakt etter tradisjonell oppskrift med kun naturlige ingrediser: egg, mel, sukker, smør, surdeig og selvfølgelig tørket og kandisert frukt. Kakene heves over flere dager før de stekes.
Glutenfri Panettone med rosiner og tørkede frukter.
Stadig flere etterspør skinker fra «glade griser». Det sier seg selv at i et land som produserer tonnevis med skinker årlig (9 millioner Prosciutto di Parma i 2018) kan det være vanskelig å ha oversikt over hvordan dyrene har levd før lårene ender opp i saltet og modningsrommene.
Det er kun fire ingredienser som skal til for å kunne produsere parmaskinke: italienske svin, salt, luft og god tid. Det kan virke såre enkelt, men alle som har forsøkt seg på skinke produksjon vet at dette er en omstendelig prosess som krever mye. Prosciutto di Parma DOP er et produkt beskyttet av og produseres i henhold til et strengt regelverk. Skinkene kan kun lages av lår fra svin født og foret opp i Italias nordlige og midtre regioner. Regelverket beskriver spesifikt terroir, vegetasjon og klima.
Produksjonen av San Daniele skjer i Udineprovinsen (Friuli) med byen San Daniele som kjerneområde for produksjonen. Skinkene hentes fra 10 regioner i nord- og sentral Italia, hvorav nesten 50% fra Lombardia. Alle gårdene er forhåndsgodkjent og kontrolleres i henhold til regelverket for genetisk opphav og foring.
Skinken produseres på 1632 moh og lufttørkes i 100% naturlig klima. Gulvet i de luftige modningsrommene er dekket med høy og lokale urter som bidrar til skinkens fantastiske aroma. Det tørre og kjølige alpeklima gir en skinke med dyprødt kjøtt og hvitt til rosa, fast og blankt fettlag. Smaken er distinkt og rik med behagelig saltsmak som balanserer med svinets naturlige sødme og en aning viltkarakter.
Dette er en skinke produsert etter en flere hundreårig tradisjon i Toscana. Skinken må komme fra svin avlet i Toscana eller Italias midtre og nordlige regioner. Svinene skal ha en levende vekt på mellom 144 og 176 kilo.
Her snakker vi definitivt om en «fjellskinke». Produksjonen og modningen foregår på 1500 m.o.h. i Alpujarra ved foten av Sierra Nevada. Området byr på den unike kombinasjonen av kalde og tørre vintre og varme somre. Dette er best mulige betingelser for perfekt skinkemodning over lang tid. Les mer under beskrivelse
Skinken produseres på 1632 moh og lufttørkes i 100% naturlig klima. Gulvet i de luftige modningsrommene er dekket med høy og lokale urter som bidrar til skinkens fantastiske aroma. Det tørre og kjølige alpeklima gir en skinke med dyprødt kjøtt og hvitt til rosa, fast og blankt fettlag. Smaken er distinkt og rik med behagelig saltsmak som balanserer med svinets naturlige sødme og en aning viltkarakter.
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærsmaskiner.
åndskåret Iberico Bellota klar for servering. Ligger i en pakke det er enkelt å snu rett på tallerkenen! Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten. Skinkene er produsert 100 % Ibérico svin, Lampiño rase.
Skulder av iberico. Grisene går ute og beiter det de finner i naturen, i 4 måneder fra oktober til januar består svinenes foretrukne diett av eikenøtter, dette er dobbelt så lang tid som regulativet tilsier for at skinkene skal kunne kalles Iberico Bellota.
Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten. Skinkene er produsert 100 % Ibérico svin, Lampiño rase.
Spekepølse på iberico gris kryddret med paprika og andre krydder. 100% Iberico Bellota Chorizo er en tradisjonell speket pølse produsert med Iberico svinekjøtt av ypperste kvalitet, Alt kjøttet kommer fra Domecqs egne renrasede ibericosvin.
Spekepølse på Iberico gris. Kryddret med paprika og krydder. 100% Iberico Bellota Chorizo er et produkt produsert med Iberico svinekjøtt av ypperste kvalitet, utelukkende valgt for dette formålet.
Krydret og sterk chorizo perfekt til steking. Passer som tilbehør til fisk og klippfisk såvel som til paella. Chorizo er en av grunnpilarene i det spanske kjøkken; enten som selvstendig rett eller som ingrediens i f eks en paella, tortilla eller tilbehør til sjømat. Vår chorizo har medium styrke og er selvfølgelig laget på tradisjonelt vis med røkt paprika pulver - Piento del la Vera.
Italiensk bacon, røkt med en blanding av treflis og einebær.
Svinenakke fra parma, salt og en god dose Amarone. Dette praktstykke av spekemat lukter en god blanding mellom coppaens karakteristiske kjellerpreg og distinkte toner av vinen. Teksturen er fløyelsmyk og smaken er perfekt balanse mellom kjøttets egensmak, vinens komplekse smaker, salt og krydder.
Speket svinenakke fra svinene som gir råmateriale til Parmaskinken. Coppa er og blir en favoritt blant kjenner av italiensk spekemat. Store kjøttfulle svinenakker fra parmasvin tørrsaltes, og tørkes noen dager før de bindes opp i en svineblære.
Salami på frilandsgris med fennikel og grønn pepper.Fennikel salami av norsk frilandsgris. Passe er inspirert av den klassiske italienske fennikel salamien. En nydelig og smaksrik pølse, krydret med bl.a. fennikel frø og hel grønn pepper. Nydelig på alt fra brødskive til pizza. Som snacks til øl og annet god drikke. Lages av økologiske urter fra Aukrust urtegård og frilandsgris. En av bestselgere fra Ask.
De aller beste ingrediensene vi kunne komme opp med. Laget på skinke og bog fra frilandsgris, sort trøffel fra Alba og hvitvin fra Italia. JÅLA er en salami med hvitvin, og ekte sort trøffel fra Piemonte.
JÅLA er en salami med hvitvin, og ekte sort trøffel fra Piemonte. Moden og vellagret, med den fantastiske umami smaken som trøffel gir. Laget på de beste råvarene vi har, skinke og bog fra griser som lever fritt ute.
Salami på frilandsgris med fennikel og grønn pepper. Fennikel salami av norsk frilandsgris. Passe er inspirert av den klassiske italienske fennikel salamien
Casina Rossas sauser lages slik familien har foredlet sine avlinger gjennom generasjoner. Familieoppskriftene er grunnlaget for unike sauser med kun naturlige ingredienser og smaker.
Uten å gå for dypt i hvordan denne sausen fikk navnet, så er det ikke å unngå at dette har blitt en klassiker. Alle de klassiske ingrediensene, men også grønne oliven, kapers, rosin. For ekstra smak! Om du vil gjøre den enda mer autentisk, sleng oppi ansjos!
Nyhet - Sugo di Pomodori Amatriciana
Passata er en saus laget av flådde pelatitomater hvor frøene er fjernet. En nydelig tomatbase uten tilsatt vann. Denne versjonen er laget på gule tomater og er super som base for din egen pasta- og pizza saus og eller andre retter der oppskrifter ber om en ren og rik smak av tomat.
Cherry tomat, hvitløk, pepper og paprika gir en søt og deilig saus i Toscansk stil!
3 medaljers Balsamico som har fått ligge på fat med bringebærpuré.
3 medaljers Balsamico som har fått ligge på fat med fiken puré.
3 Medaljers balsamico fatlagret med sort trøffel. Trøffel balsamicoen vil være et godt tilskudd når du skal smake til en god saus basert på oksekraft. Den vil også passe til kalv, storfe og svin.
Fin gaveeske med Anfosso Tumai Olivenolje (EVOO) 500ml + Anfosso Balsamico 500ml
6år lagret Balsamico fra Giusti Familien.
Hvit Balsamico dressing (Økologisk) 500ml
il Banda Rossa ca 25 år. Volumiøs smak og konsentrasjon sammen med rik konsentrasjon. Smaker markert av modne plommer og kirsebær. Søtlig krydret smak i kombinasjon med tonene fra ulike gamle balsamicofat brukt gjennom århundrer.
Giustis Topp-produkter er Aceto di Balsamico Tradizionale DOP: Extra Vecchio lagret i 25 år.
Hvert år er produksjonen ekstremt begrenset, ettersom væsken er hentet fra den mest dyrebare Giusti-serien med garder. Reserve er de mest eksklusive av Giusti-samlingen.
Borretane løk kjapt grillet så lagt på olje. Oliveri bruker kun de beste råvarene de kan skaffe fra de ulike regionene i Italia.
Champagnotta typene 1 tom 5 medaljer 250ml
Glaze with Balsamic Eddik fra Modena er kremaktig og delikat, rik på treaktige og krydrede noter fra Giusti balsamicoeddik. Tilsettes direkte eller brukes til glass.
Glazen med balsamicoeddik fra Modena og fiken er kremet og delikat, med forsiktige søte noter fra fiken. Midlertidig utsolgt!
Glazen med balsamicoeddik fra Modena og trøffel er kremaktig og delikat, med den søte og syrlige smaken av balsamicoeddik og intense noter fra trøffelen.
White Balsamic Glaze er kremet og delikat, med de friske, fruktige og søte og syrlige notene til vineddik og druemost.
Frukteddik med fiken
Bæreddik med bringebær. Her er de friske bringebærtonene framtredende. Balansert smak med flotte bærtoner og en finish der syren og sødme glir i hverandre.
Frukteddik med granateple.
Frukteddik med eple. Dette er skoleeksempelet på hvor balansert og smaksrik man kan lage en frukteddik.
Sursøt-eddik med ingefær. Her kombineres vineddik, druemost og ingefærjuice på en måte som gjør denne flasken til en vinner når du skal smaksette både mat og drikke.
Artiskokk 280gr glass på extra virgin olivenolje Anfosso Flotte små artiskokk på oliven olje.
Passe store artiskokkbiter marinert med lokale urter i solsikkeolje. Perfekt som tilbehør og antipasti, eller for den saks skyld litt sunt snacks.
Artiskokk med stilk. Tilberedt med hvitløk, pepper og perislle. Meget bra både på smak og tekstur.
Fullt moden har den en fruktig, røkt smak og moderat styrke. Fantastisk i mat, og spesielt på pizza.
Disse kapersene produsert i Marche er lagt på salt for å optimalisere smaken ved konservering. Dette krever litt ekstra arbeid før de tilsettes den retten du skal lage. Skyll dem godt i dørslag og bløtlegg dem deretter i melk eller vann i en times tid. Tørk godt og kok i vei!
Her har Ortoconserviera gjort et grep som gjør disse til noen av de beste kapersene på lake vi har smakt. Før de legges på glass pasteuriseres knoppene. Dette gjør at de kan legges på en mye mildere lake og fortsatt smaker mye kapers når du tar dem ut av glasset. Smaken av god kapers er tross alt bedre enn smaken av stram eddik lake, eller hva?
Dette er små cruncy artiskokker som imponerer både når det kommer til smak og tekstur. De høstes i mai og juni mens artiskokkene utvikler smak og ikke størrelse.
Små delte artisjokker fra Puglia, perfekt til en hvert antipasto bord.
Sylteagurk på hvitvinseddik. klassisk tilbehør til bla Mont d or. Små italienske agurker som er yppelig tilbehør til alt som trenger et lite ekstra syrlig krønsj.
Dette er super-deluxe utgaven av svenskenes «Bostongurka» - eller kanskje mer presist et produkt som for deg til å glemme alt du har smakt tidligere av agurkmiks!
Litt større agurker som er lagt ned i en krydret, lettsaltet og sursøt lake. Nydelig rett fra glasset og perfekt til f.eks. tartarsaus og salsa verde.
Litt større agurker som er lagt ned i en krydret, lettsaltet og sursøt lake. Nydelig rett fra glasset og perfekt til f.eks. tartarsaus og salsa verde.
Dette er premium agurkene slik vi som elsker ekte cornichons vil ha dem. Små, smaksrike og med en unik sprøhet.
Medium størrelse med fin smak av champagneeddik og estragon.
Gutta i Hoffsaus har laget denne godbiten av et kondiment, kandisert Jalapeno er perfekt som tilbehør.
Gutta i Hoffsaus har laget denne godbiten av et kondiment, kandisert Jalapeno er perfekt som tilbehør. Nå i praktisk 1kg pakke.
Syltede grønnsaker er perfekt som en ekstra piff i supper, på sandwich eller som snacks.
Syltede grønnsaker er perfekt som en ekstra piff i supper, på sandwich eller som snacks.
Giardinera er italienernes røffe tolking av pikkels. Det er grove biter med grønnsaker som er syltet og konservert etter at de har fått sin dose med sol og modning.
Artiskokkene er nøye utvalg, stilken er beholdt på delt i to og deretter en tur på grillen. Deilig tyggemotstand, god smak og fint grillmønster.
Knallgode grillede auberginer som smaker som en skulle laget dem selv
Knallgod paprika som holder formen, lar seg kutte og eventuelt fylle. Ren og god smak. Grillet paprika som er smaksatt med bla hvitløk. perfekt på sandwich
Grillet squashfilet smaker rett og slett som det en lager selv....og tenk på alt arbeidet en sparer.
Små delikate biter av grillet artisjokk legges på olivenolje sammen med urter. perfekt som tilbehør.
Verdens beste kapers blomst
Etter å ha blitt konservert med salt vannes disse kapersene ut og legges på glass med lokal olivenolje. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk.
Etter å ha blitt konservert med salt vannes disse kapersene ut og legges på glass med lokal olivenolje. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk
Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk.
Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk.
Dette er kapersbær, kanskje litt mindre enn de du er vant med, men desto mer smakfulle. Deilig garnityr og tiltygg til afetati misti, i salater og på toast med geitost sammen med Nicchias Gulrot, sitron og appelsinmarmelade.
Kapersbærene dannes etter den nydelige kapersblomsten har visnet, mens kapers er knoppen før blomsten springer ut. Kun mellomstore kaperbær, nøye utvalgt for riktig fasthetsgrad og godt utseende. Selv uten stilken er de ideelle som forretter eller til garnering av salater, fisk og røde eller hvite kjøttretter.
Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk.
Giardinera er italienernes røffe tolking av pikkels. Det er grove biter med grønnsaker som er syltet og konservert etter at de har fått sin dose med sol og modning.
Løk Cipolline Borettane i agrodolce 3 liters Borretaneløk i agrodolce. perfekt tilbehør til mat som trenger litt syrlig krønsj.
Mange har lært seg å elske disse små røde sinnataggene som gir N’dujaen sin karakteristiske smak eller gjør en pizza Diavola enda mer djevelsk. Her er chilien grovkvernet og klar for dine egne kjøkkenstunt.
Klassisk italiensk tilbehør. Paprika grilles før skinnet fjernes og blir så syltet i en sursøt lake kun tilsatt litt hvitløk.
Oliveri bruker kun de beste råvarene de kan skaffe fra de ulike regionene i Italia.
Soppmiks med marinert steinsopp. Igjen et godt tilbehør til en antipasti misti. Marinert i solsikkeolje slik at det uten problemer kan oppbevares på kjøl etter at glasset er åpnet. Blir enda bedre om du tilsetter litt finhakket bladpersille, revet hvitløk og nykvernet pepper
Tomatillos er små, grønne frukter som er populære i meksikansk matlaging. De gir en litt syrlig smak til sauser som salsa.
Burgersennepen har en rik aroma med svak sødme som balanseres på beste vis med LissEllas karakteristiske syrlighet.
En skarp, smaksrik og typeriktig dijon sennep laget på brune sennepsfrø og eddik. Helt uten tilsatt sukker. Sennepen er en god smaksforsterker til sauser og dressinger og ikke minst naturell på en ristet skive landbrød toppet med svineterrine, jambon persillé og ikke minst til en porcetta-sandwich.
Usøtet dijonsenep med meget sterk og ren sennepssmak.Suveren til matlaging i sauser, gryter og dressinger, eller når du jakter på den gode rene og intensive sennepssmaken.
Her er den friske sennepssmaken balansert med en behagelig smak av dill. I tillegg til den rene og gode smaken er denne sausen mindre fet enn mange andre sennepssauser. Dette gjør at den er perfekt til feit gravet fisk, grillet sjøkreps eller nykokt taskekrabbe.
Grov usøtet dijonsennep laget med brune og gule sennepsfrø. Sterk og fruktig på smak. En allsidig sennep som kan benyttes som tilbehør til ulike typer kjøtt, fisk og ost.
Julesennepen er en variant av søt og sterk (gullvinneren) med et hint av julekrydder. En søt sennep med blant annet julekrydder og sødme fra honning. Smakfull med lang og varm ettersmak. Fantastisk til skinkesmørbrødet og som tilbehør til julematen.
Meget sterk sennep med litt sødme. Kompleks sennep med kraftige og sammensatte smaker.
Meget sterk sennep med litt sødme. Kompleks sennep med kraftige og sammensatte smaker.
En kremet sennepsdressing med god balanse mellom sødme og syre. Smaksatt med ferskpresset hvitløk og rikelig med urter.
Sterk og grov med en frisk sennepssmak. Perfekt til pølser, sennepssaus eller å blande med creme fraiche.
Dette produktet går rett i kjernen av Lissellas virksomhet og illustrerer på beste vis hvorfor sennepene til LissEllas er blant verdens beste.
Söt & stark er en sennep med lang ettersmak. Meget smaksrik og velbalansert.
Söt & stark er en sennep med lang ettersmak. Søtet med økologisk honning fra egne bikuber.
Söt & stark er en sennep med lang ettersmak. Søtet med økologisk honning fra egne bikuber. Meget smaksrik og velbalansert.
Tindved er en råvare som stadig flere har lagt sin elsk på. Den har med rette blitt kalt Nordens pasjonsfrukt og har en flott syre i kombinasjon med en helt unik smak.
Hvit trøffel, og honning gjør denne Sennep til en utrolig rik opplevelse.
Eva har også laget sin egen variant av den klassiske appelsinmarmeladen, som har en mild og god smak av søte appelsiner. Den er ikke så bitter som andre appelsinmarmelader og passer derfor til alle i familien, også de minste.
Dette er selveste signaturmarmeladen til Litlestøl og er meget velegnet til ost, en smakfull tilsetning til sauser som til kylling, kalkun, svin, gjerne ørret og laks.
Denne er veldig god til spekemat, ost og gjerne havregrøt. Passer også godt til is med bringebær, gulrotmarmelade og mynteblader til pynt.
En gang i blant får Eva in ekstra sterke chili, da lager hun denne.
Hylleblomstgele har en deilig sødme som passer veldig bra med rødkittoster. Sesongvare fra juni til september.
En deilig søt marmelade med et hint av asiatisk rålakris. Passer perfekt til hvitskimmel oster.
Litlestøl sin julestemning på glass. Denne funker til pepperkaker og Stilton, på edamer eller julekaka.
Dette er en marmelade som egner seg meget godt alene eller som tilbehør til ost, spesielt til hvitskimmel eller fastost.
Pæremarmeladen har en ren og frisk smak av pære uten på noen tidspunkt å ha antydning av oksidasjon eller «kjemiske» innslag. Et perfekt følge til ost.» Denne marmeladen er kokt på pærer, koriander og lime.
Denne Marmeladen kokes på grapefrukt, sitron, vann og sukker. Herlig på en skive nybakt grovbrød med litt smør.
Orginalmarmeladen til Hotel Victorias Afternoon Tea. Laget med Victoria Te. Denne sødme og uvanlige smakstilsetning, gjør at marmeladen egner seg fint til gode nøytrale oster.
Confiture Apricot syltetøy fra Favols på 270gr glass
Ankommer lager i uke 50 Nydelig aprikossyltetøy som porsjonsstørrelse
Laget på sorte Marokkanske fikener. Mørk farge mot brunt og lilla.
Fiken Chutney fra Favols
Dette er en tradisjon fra baskerland der fårene ofte beiter i kirsebærlundene. Fåren har stor sans for bladene fra kirsebærtrærne.
Coing thym rosmarin fra Favols på 110gr glass
Original oppskriften ble i sin tid utviklet sammen med Herve Mons med ønske om å lage en perfekt marmelade til muggoster. Etter å ha smakt på denne skjønner du at de lykkes.
Myrtille 5 baies syltetøy fra Favols på 110gr glass
Syltetøy av eple med pommeau og valnøtt
Her tar Favols deg med på en reise til aprikostrærne i Provence og lar deg smake på frukt som er kysset av solen. Det er bare å vri av lokket og smøre godsakene på en lun croissant.
Favols selekterer nøye fra de beste bøndene og lager i dag dette syltetøyet med de unike ferskene fra Rhônedalen der de også i sin tid ble dyrket for beskytte vinrankene. Bruk det gjerne på en nystekt croissant eller som fyll i sjokoladekake.
Er det en frukt som symboliserer Provence må det være fiken. Den sydvestre delen av Provence; Gapeau Dalen står for hele 75 prosent av all fiken avling i Frankrike. Mange av fikentrærne er svært gamle og har bidratt til å skape det unike provencalske landskapet.
I motsetning til andre klementiner dyrkes de korsikanske fruktene uten at fargen manipuleres med fargestoffer tilsatt jordsmonnet.
Plommene kjennetegnes med saftig, søtlig fruktkjøtt med tynt skall. Rike på smak og med fin syrlighet. Plommene kan brukes i alt fra forretter, som tilbehør til kjøtt og selvfølgelig desserter.
Denne syrlige og syndige sitronkreasjonen er perfekt til Afternoon Tea, til en kopp espresso eller som en liten predessert.
Favols har alliert seg med lokale produsenter i Rhône som leverer smaksintense solbær av helt unik kvalitet. Perfekt sammen med Camembert.
Dette deilige kirsebærsyltetøyet tar deg med til fjellene mellom fransk og spansk Baskerland.
Villkvedeconfiture fra Favols er perfekt som ostetilbehør, på toast eller som smaksforsterker i eplesaus til ribbe. I Frankrike er det også vanlig å smøre den på sukkerbrød som fylles med krem.
Krydret Tomat Pesto
Tomat Pesto
Aubergine Pesto
Sort Oliven Pesto
Artisjokk og Hvitløks Pesto
Kapers Pesto
Grønn Oliven Pesto
Rød Pesto
Chili Pesto (sterk)
Basilikum Pesto
Lekker delikat dressing laget på basis av kaldpresset rapsolie. God til salat, råkost salat og asiatisk retter.
Lekker delikat dressing laget på basis av kaldpresset rapsolie. God til salat og kylling.
Lekker delikat dressing laget på basis av kaldpresset rapsolie. God til salat, fisk, kylling, i sandwich og som dipp.
Avokado og hvitløksdressing. Perfekt til salat. Smaker også deilig over nypoteter eller pasta.
Vi har lenge savnet Honey Dijon Mustard Sauce, men den får vi ikke tatt inn lenger pga regler rundt import av honning. Wild Appetite har nå laget en ny versjon uten honning.
Krydret mangosaus med eple. Bruk den som kald saus over ris, pasta, kjøtt og grønnsaker. Den er fantastisk til lyst kjøtt, men også perfekt over en grillet lammerygg eller kylling.
En frisk olje/eddikdressing med pasjonsfruktjuice. Passer til de fleste salater. Vegansk og glutenfri.
Laget med frisk Bornholmsk ramsløk og grovt middelhavssalt. Velegnet som bordsalt.
Laget med Spansk rødvin og grovt middelhavssalt. Velegnet som bordsalt.
Røket etter gamle tradisjoner over bøke og oretre, hvor det er tilsatt ekstra enebær og kirsebærtre. Velegnet som bordsalt.
Laget med frisk hvitløk og grovt middelhavssalt. Velegnet som bordsalt.
Laget med frisk chili og grovt middelhavssalt. Velegnet som bordsalt.
Velegnet som bordsalt.
Pepper Mix i kvern av Sort, Grønn, Hvit, og Rosa pepper.
Fin hverdags blanding av salt og pepper med hint av sennepsfrø, rød og grønn paprika.
Pasjonsfruktsaus. Utrolig dekorativ til pynting av dessert asjetter! Smaker friskt og overrasker med de sprø frøene.
Laget av Mango, ingen kunstig smaks eller fargestoffer. Velegnet i drinker, dressinger og yoghurt.
Laget med et hint av rom som gir den en fantastisk fyldig smak. Inneholder ingen kunstig smaks eller fargestoffer. Velegnet til kaffe, is og vafler.
Velegnet til yoghurt, dressing og drinker.
Velegnet til kaffe, is, pannekaker og fruktsalat.
Fløtekaramell.
Salt Lakris.
Søt Lakris.
Karamell med Peanøtter
Sitron Lakris.
Mandler og havsalt.
Bringebær og Lakris.
Kokos-Karamell
Herlig chutney til ost, kjøtt eller bare på ferskt godt brød.
Bestselgende gullvinner i England. Nydelig til kylling og grillet kjøtt.
Tomater kombinert med den indiske treenigheten hvitløk, ingefær og chili.
Smaksrik, mørk, og søt chutney med fiken, løk, rosiner og kanel.
Friske grønnsaker og chilli i en herlig kombinasjon.
Nydelig som topping til hamburger, stekt fisk og koldtbordet.
En veldig god chilli jam som er søt og sterk og kan brukes som marinade, som dipp eller som saus ved siden av grillmaten!
Litt spicy mango chutney med frisk smak og farge. Fortreffelig til karry-retter!
Tomater, seller, Worcester saus og en dæsh vodka. Smaken av cocktail på glass!
Krydret relish full av smak laget på hviløk som er kokt i 45 dager!
Som navnet tilsier, en slager på ostebordet. Fruktig med friske fiken, tranebær og epler samt rødvin som legger til dybde og aroma.
Tradisjonell lett eple gele med fersk mynte.
Yaxell Super Gou er en eksklusiv knivserie. Knivbladet er bygget opp av hele 161 lag med damaskusstål.
En eksklusiv brødkniv i Tamahaganes knivserie San Kyoto.
En brødkniv med tagget blad i Tamahaganes knivserie San.
Brødkniven kjennetegnes ved et langt knivblad med tannet egg.
Kokkekniv fra Yaxells serie Super Gou Ypsilon, 20 cm. Dette er knivene som vi bruker i produksjonen.
Kokkekniv fra Yaxells serie Super Gou, 24 cm.
Kokkekniv fra Yaxells serie Super Gou, 20 cm.
Kokkekniv med luftlommer i Tamahaganes knivserie San.
Kokkekniven er kokkens beste venn. Det er en allsidig knivmodell som du kan bruke til å skjære, hakke og terne de fleste råvarer.
Denne vakre karaffelen symboliserer Riedels tilknytning til Østerrike.
Eksklusiv vinkaraffel med moderne linjer. Vinen renner i en sirkel og luftes dermed på en svært effektiv måte.
Denne vinkaraffelen ble lansert i forbindelse med Riedels 250-årsjubileum i 2006.
Eksklusiv vinkaraffel med en elegant, ringlende design.
Boa er et eksempel på når form og funksjon fungerer perfekt sammen.
Denne vinkaraffelen er laget som et komplement til Riedels nyeste glass-serie Superleggero.
Eksklusiv vinkaraffel som minner om silhuetten til en snegle.
Eksklusiv vinkaraffel i myk og leken design. Vinen renner gjennom spiralen og luftes dermed på en svært effektiv måte.
Denne karaffelen er laget i kjærlighetens tegn og har et lite hjerte innbakt i glasset.
En gammeldags kaffekvern for håndmaling med detaljer i svart og messing som fører tankene bakover i tiden.
Kvernverket i Havanna-kvernen gir deg den mest finmalte kaffen av alle Zassenhaus’ kaffekverner.
Champagneglass fra Riedel Sommeliers.
Druespesifikt vinglass for riesling/rheingau fra Riedel Sommeliers.
Druespesifikt vinglass for cabernet/merlot fra Riedel Sommeliers.
Riedels ølglass har en klokke som fremhever smaken på den beste måten.
Martiniglass fra Riedel Sommeliers.
Drinkglass fra Riedel Drink Specific.
Gaffelsett fra Global.
Biffknivsett fra Global.
Skjesett fra Global.
Skjesett fra Global.
Eksklusiv vinkjøler i akrylplast med mørkebrun trelook.
Eksklusiv vinkjøler i akrylplast med mørkebrun trelook.
Champagnesabel Hussard fra Pulltex. 50,5 cm
Settet består av en Pulltaps vinåpner i høyglanspolert rustfritt stål, vintermometer, dråpefanger og flaskepropp.
Karaffelrengjører for Riedels glasskarafler.
Våtslip fra Yaxells serie Gou.
Slipestav fra Yaxell.
Grov slipestein fra Yaxell.
Mellomgrov slipestein fra Yaxell.
Fin slipestein fra Yaxell.
Superfin slipestein fra Yaxell.
Kokkekniv fra Yaxells serie Zen, 20 cm. Dette er samme kniv som på Knivslipeskole (video) i beskrivelse.
Frysetørket godteri fra TikTok
Frysetørket kastanje med fruktsmak
Frysetørket godteri med blåbærsmak
Frysetørket godteri
Kaldpresset rapsolje fra de danske marker. Rapsoljen er skånsomt presset ved lav temperatur. En balansert og markant smak av hvitløk. Velegnet til steking og marinader.
Kaldpresset rapsolje fra de danske marker. Rapsoljen er skånsomt presset ved lav temperatur. En balansert og markant smak av chili. Velegnet til steking og marinader.
Store smaksrike oliven med en lett sprø og kjøttfull tekstur.
Den lett bitre og syrlige smaken av sitron gir en frisk smak til de kjøttfulle olivenen.
Store smaksrike oliven med en lett sprø og kjøttfull tekstur.
Manzanilla oliven er den mest kjente spanske oliventypen.
Dette er duften og smaken av Liguria og Portofino i form av en klassisk og autentisk pesto med en grov struktur.
Her spiller soltørket tomat og PDO Basilikum rollen som smaksbærere sammen med blant annet lokal ekstra virgin olivenolje.
Laget av kiselgur, de fossiliserte restene av plankton og tradisjonelt utvunnet for hånd i Suzu Japan. Blokkene kobles sammen uten bruk av mørtel, for en sterkere, strammere og mer brannsikker overflate. Deretter blir Konro bakt ved 1000 grader i seks timer, noe som gjør dem ekstremt holdbare.
Navnet Panettone Bollicine betyr "Panettone med bobler" og henspeiler på den musserende vinen som inngår i oppskriften.
Resultatet er en kake med en utrolig duft, sødme og saftighet.
Panettone fylt med Limoncello-krem og kandisert sitronskall som gir en frisk smak.
Klassisk Panettone med sultanrosiner og kandisert frukt.