Skip to main content Skip to footer

Pasta Rigatoni 500 g – Don Antonio

Bronzepresset rigatoni av 100 % durumhvete semolina og rent fjellvann fra Abruzzo. Bronseformen gir strukturen som sikrer at kremete eller kjøttfulle sauser fester seg godt :contentReference[oaicite:1]{index=1}.

Hvorfor rigatoni?

Rigatoni har riller og hul form – ideell for å fange tykk saus, kjøtt og grønnsaker. Gir en robust servering med hver bit.

Tilberedning

  • Kok opp godt saltet vann.
  • Tilsett rigatoni og kok i 10–12 minutter til al dente tekstur 
  • Sil av, spar litt kokevann og bland med saus, olivenolje og urter.

Italiensk håndverk

Don Antonio bruker tradisjonelle metoder fra Abruzzo-regionen, med langsom tørking og bronsepress for forbedret struktur og autentisk smak.

Passer perfekt sammen med:
Molino EVO Arbequina
Sugo all’Arrabbiata
Grissini al Parmigiano
Pecorino Romano
Pasta Linguine

Kr99.00


Mer som dette