Skip to main content Skip to footer

Pasta Spaghetti 500 g – Don Antonio

Bronzepresset spaghetti av 100 % durumhvete semolina og fjellvann fra Abruzzo. Gjennom bronseformen får pastaen en ru overflate som sørger for at sausen fester seg og gir ekte “al dente”-følelse.

Tilberedning

  • Kok opp rikelig saltet vann (ca. 10 g salt per liter).
  • Kok spaghetti i 8–10 minutter til den er al dente.
  • Sil av vann, behold litt kokevann og vend med saus, olivenolje og gjerne fersk basilikum.

Håndverk fra Abruzzo

Don Antonio-spaghettien produseres i Abruzzo med langsom tørking og bronseverktøy – for smak, struktur og kvalitet i hver bit.

 

 

Perfekte sausmatch:
Sugo all’Arrabbiata
Sugo alla Napoletana
Sugo al Basilico
Sugo alla Puttanesca
Sugo alla Toscana

Kr99.00


Mer som dette