Skip to main content Skip to footer

Ubriaco all’Amarone della Valpolicella

En klassisk "drunken" ost fra Veneto, modnet i Amarone della Valpolicella DOCG – først i 6–7 måneder, deretter drenket i vinmarc og Amarone-vin i 3 måneder, og til slutt tørket før salg.

Smak og tekstur

  • Saftig og fast, men ikke tørr – vinen bevarer fuktighet.
  • Rund, nøtteaktig og vinpreget aroma med toner av rød frukt.
  • Intens, rik og fruktig ettersmak takket være wine-dip-prosessen.

Serveringstips

Fantastisk etter måltidet – gjerne med et glass Amarone. Passer også utmerket med spekemat, håndverksbrød og småsprø kjeks.

 

 

Gi ostebrettet liv med:
Fikenmarmelade 110 ml
Appelsinmarmelade 110 ml
El Mesto Oliven
La Tapia Olivenolje 500 ml
Granateplemarmelade 110 ml

Kr74.00


Mer som dette