Skip to main content Skip to footer

Saucisson sec long épais med Piment d’Espelette (ca 1,1 kg), Maison Chillet

🌶️ Saucisson Sec Long Épais med Piment d’Espelette – Eksklusiv Fransk Spekepølse fra Maison Chillet

Oppdag en autentisk fransk delikatesse med vår Saucisson Sec Long Épais med Piment d’Espelette fra anerkjente Maison Chillet. Denne eksklusive spekepølsen kombinerer førsteklasses, modnet svinekjøtt med den unike smaken av mildt krydrede Piment d’Espelette-chilier. Resultatet er en smaksrik, velbalansert og særdeles aromatisk spekepølse.

🇫🇷 Håndlaget Kvalitet fra Frankrike
Maison Chillet er kjent for sine førsteklasses spekepølser, produsert etter tradisjonelle metoder med kun naturlige ingredienser. Piment d’Espelette-chili tilfører en subtil og delikat varme, noe som gjør denne saucissonen til en ekte gourmetfavoritt.

🍽️ Perfekt til servering
Ideell for tapasbord, antipasti, ost- og spekematfat eller som snacks til spesielle anledninger. Skjær den i skiver og server sammen med ferskt brød, oliven og gode oster.

🛒 Enkel og rask bestilling hos Pettersen & Co
Bestill Saucisson Sec Long Épais med Piment d’Espelette enkelt hos Pettersen & Co, og nyt ekte fransk gourmetmat hjemme hos deg selv.

Gi smaksløkene en eksklusiv opplevelse med denne unike franske delikatessen!

Kr525.00


Pepperaromaen fra den elegante Espeletteppperen er pikant uten å overdøve den gode kjøttsmaken. Man merker også den baskiske pepperfruktens rike aroma og sødme. Pølsene er håndbundet av slakteren. 

Etter 5 generasjoner med pølseproduksjon valgte familien Cilet å selge familliebedriften i  2014. de har sikret at den gode håndverksarven opprettholdes og familien er fortsatt engasjert i driften og sørger for at "Maison Chillet" står i fremste rekke som forvaltere av den Lyonesiske spekemattradisjonen.

Maison Chillets er lokalisert i Saint-Symphorien-sur-Coise, byen som regnes som «hovedstaden» for produksjonen av klassisk saucissons. Området har et mikroklima som er som skapt for produksjonen av spekemat. Beliggenhet der Rhônedalen og Loire møtes, samt høyden over havet gir perfekte forhold for tørking og modning av spekepølser.

Selv om mye er forandret fra starten i 1902 sørger Chillet for å ivareta tradisjonen og håndverket. Som i all annen produksjon av kvalitetsmat legges grunnlaget gjennom en streng seleksjon av råvarene. I produksjonen bruker de primært kjøtt fra skulder, nakke og skinke samt ryggspekk. Pepper tørr-ristes før det males eller knuses, hvitløken sorteres fedd for fedd for å unngå de som smaker dårlig. Underleverandører har meget strenge krav til hva som aksepteres av kvalitet på krydder, tarm etc. Alt dette inngår som ingredienser når reseptene skapt gjennom 115 år skal materialiseres til saucissons som er blant det beste som produseres i Frankrike.

Mer som dette